Какво да гледаш по Диема Спорт април 2021

Вечното дерби плюс двоен сблъсък ЦСКА – Лудогорец за купата са гвоздеите в програмата на Диема Спорт април 2021 година. Интересни мачове от Премиър Лийг, полуфинали за Купата на Англия и финал за Купата на лигата в храма „Уембли“. Още двубои от родната Първа лига, брутални сблъсъци в НБА и един старт във Формула 1. Това са другите акценти от най-спортната телевизия на България. Жегата си проправя път отвън и към твоя екран.

Продължи да четеш и ще видиш какво сме извадили за теб от програмата на Диема Спорт и Диема Спорт 2. Те са в пакета Диема Екстра, който можеш да си вземеш от NetSurf. Вече си се убедил, че ние сме верният ти телевизионен справочник с нашия блог. Виж своя месечен пътеводител в океана от спортни събития, за да не изпускаш нищо значимо.

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ ПРЕМИЪР ЛИЙГ ПО ДИЕМА СПОРТ 2 ЗА АПРИЛ 2021

Лестър – Манчестър Сити, 3 април (събота) от 19:30 часа по Diema Sport 2

Лестър би се доближил много до заветното класиране в Шампионската лига при победа над Манчестър Сити. „Гражданите“ пък от своя страна искат да минат с успех един от най-тежките си тестове до края на сезона по пътя към връщане на своята титла. Сити има да мисли за евросблъсъка си с Борусия Дортмунд във вторник, докато „лисиците“ имат доста контузени асове. И все пак това ще е един от най-офанзивните двубои в настоящото първенство в Премиър Лийг. Двата отбора го доказаха и с първия си мач с убедителната победа на Лестър.

Арсенал – Ливърпул, 3 април (събота) от 22:00 часа по Diema Sport 2

Всеки сблъсък между Арсенал и Ливърпул обещава атаки и голове, в каквото и състояние да се намират те. (А то не е розово.) Още действащият шампион има крехки надежди да се изкачи до Топ 4, въпреки че повече гледа към Шампионската лига. „Артилеристите“ са почти без шансове наесен да са част от европейския елит и все пак няма да се предадат до последно. Серията им от 4 кръга без загуба го доказва. Чака ни великолепно зрелище по Диема Спорт 2 на 3 април.

Ливърпул – Астън Вила, 10 април (събота) от 17:00 часа по Diema Sport 2

Ако Ливърпул се е наложил над Арсенал, победа и срещу Астън Вила може съвсем да съживи амбициите на отбора за Топ 4. Това е от последните по-тежки изпитания за отбора на Юрген Клоп до края на първенството, а и се търси реванш. Защото дълго ще се помни звучното 7:2 на „Вила Парк“ есента, което разклати шампиона. Джак Грийлиш ще иска да нанесе още рани.

Тотнъм – Манчестър Юнайтед, 11 април (неделя) от 18:30 часа по Diema Sport 2

Един от хитовете в програмата на Диема Екстра за април. Споменът за онова 1:6 за Тотнъм есента на „Олд Трафърд“ още гори в душите на играчи и фенове на Манчестър Юнайтед. „Шпорите“ живнаха в предишните кръгове, вече не мислят за Лига Европа, а Жозе Моуриню иска да бие бившия си клуб. „Червените дяволи“ пък обичайно гостуват успешно на Тотнъм.

Евертън – Тотнъм, 16 април (петък) от 22:00 часа по Diema Sport 2

Втори пореден труден мач за Тотнъм. Лондончани гостуват на кандидата за Топ 4 Евертън, който е особено труден за надвиване на „Гудисън Парк“. Моуриню и Карло Анчелоти са легендарни треньори и вероятно сблъсъкът им ще е предимно тактически. Едва ли по Диема Спорт 2 през април ще има по-интригуващ от тази гледна точка двубой.

Арсенал – Евертън, 23 април (петък) от 22:00 часа по Diema Sport 2

Лаказет и Обамеянг срещу Калвърт-Люин и Ришарлисон плюс Хамес Родригес – това е заявка за спектакъл в Северен Лондон. Младият мениджър на „артилеристите“ Микел Артета ще иска да се докаже срещу светилото в занаята Карло Анчелоти. Италианецът пък със сигурност ще е подготвил хитри капани. Поръчай си пакета Диема Екстра и този двубой несъмнено ще те зарадва с красиви отигравания.

КУПА НА АНГЛИЯ, 1/2-ФИНАЛИ ПО ДИЕМА СПОРТ 2 ПРЕЗ АПРИЛ 2021

Челси – Манчестър Сити, 17 април (събота) от 19:30 часа по Diema Sport 2

Томас Тухел никога не е криел възхитата си от Джосеп Гуардиола, а той пък – уважението си към младия си последовател. Техните Челси и Манчестър Сити залагат на масивна офанзива, така че на „Уембли“ шоуто е неминуемо. „Гражданите“ искат пореден финал в храма на футбола, а „сините“ – да доближат първия си трофей при своя нов мениджър.

Лестър и Саутхемптън на другия ден от 20:30 часа също ще предложат агресивен и красив футбол. Затова поръчай Diema xtra и не изпускай зрелището!

КУПА НА ЛИГАТА, ФИНАЛ ПО ДИЕМА СПОРТ 2, АПРИЛ 2021

Манчестър Сити – Тотнъм Хотспър, 25 април (неделя) от 18:00 часа по Diema Sport 2

Манчестър Сити е близо до връщане на шампионската си титла и финал за Купата на Англия. Преди това обаче може да вдигне първия си трофей на сезона, ако бие Тотнъм на „Уембли“, може би пред публика. Насреща обаче е Моуриню, който знае как се лъже Гуардиола в турнирни сблъсъци, а Кейн, Сон и сие са готови да дадат свиреп отбор на терена.

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ ПЪРВА ЛИГА ПО ДИЕМА СПОРТ АПРИЛ 2021

ЦСКА – Арда, 10 април (събота) от 20:00 часа по Diema Sport

ЦСКА на практика изгуби шансове за титлата и това доведе до смяната на старши треньора Бруно Акрапович с Любослав Пенев. Пенев прави поредния си дебют на поста в мач с 4-тия в таблицата Арда, който с победа на Армията може да доближи „армейците“ на само 2 точки.

ПФК Левски – Лудогорец, 18 април (неделя) от 20:30 часа по Diema Sport

Гостуването на ПФК Левски е най-тежкото изпитание за шампиона и лидер Лудогорец до края на редовния сезон. „Сините“ не правят най-убедителните си игри, но още се надяват да се доберат до челната шестица. Вземи си пакета Diema xtra и сам ще видиш дали ще успеят.

Локомотив Пловдив – ПФК Левски, 21 април (сряда) от 20:30 часа по Diema Sport

Локомотив може да откаже столичани от мечтите им за изкачване в Топ 6 и да влезе в плейофите в добра позиция. Двата отбора по традиция правят завързани двубои и едва ли и този ще предложи изключение от правилото.

ПФК Левски – ЦСКА, 25 април (неделя) от 17:00 часа по Diema Sport

Мисията на „сините“ във Вечното дерби е да влязат в плейофната челна шестица и да отдалечат още съперника от титлата. Любо Пенев от своя страна едва ли ще има проблеми да предаде на „армейците“ идеята какво значи този исторически сблъсък. Сблъсък, който може и да е последният между „сини“ и „червени“ за този сезон.

КУПА НА БЪЛГАРИЯ, 1/2-ФИНАЛИ ПО ДИЕМА СПОРТ АПРИЛ 2021

ЦСКА – Лудогорец, 7 април (сряда) от 19:30 часа по Diema Sport

При цялото ни уважение към Арда и Славия, това е Полуфиналът с главно П, финалът преди финала. За ЦСКА купата остава най-реалистичната цел за гонене през този сезон. Това ще накара възпитаниците на Любо Пенев да скочат здраво в първия полуфинален мач с Лудогорец на свой терен.

Лудогорец – ЦСКА, 14 април (сряда) от 18:30 часа по Diema Sport

Реваншът между двата фаворита в Разград може да донесе много емоции, ако интригата остане жива след първия двубой на Армията. Вземеш ли си пакета Diema xtra, няма да изпуснеш и секунда от зрелището.

ТОП МАЧОВЕТЕ ОТ НБА ПО ДИЕМА СПОРТ АПРИЛ 2021

Тук правим уговорката, че няма официално потвърждение за програмата на Диема Спорт и влизащите там мачове от НБА. Избраните от нас обаче са, поне на хартия, най-интригуващите, така че очакваме мнозинството от тях да бъдат излъчени.

Лос Анджелис Лейкърс – Милуоки Бъкс, 1 април (четвъртък) от 5:00 часа по Diema Sport

Шампионите се изправят срещу машината на Янис, която бе допълнително подсилена от свободния агент Джеф Тийг.

Лос Анджелис Клипърс – Денвър Нъгетс, 2 април (петък) от 5:00 часа по Diema Sport

Кауай Ленард, Пол Джордж и Серж Ибака срещу Никола Йокич и Джамал Мъри. Никой няма да се предаде без бой.

ЛА Клипърс – ЛА Лейкърс, 4 април (неделя) от 22:30 часа по Diema Sport

Дербито на Лос Анджелис ще блести звездно. Кауай, ПиДжи и Ибака се изправят срещу Антъни Дейвис и новия център Андре Дръмънд. ЛеБрон Джеймс още е контузен.

Далас Маверикс – Милуоки Бъкс, 9 април (петък) от 4:00 часа по Diema Sport

Пряк двубой между Лука Дончич и Янис просто не може да се изпуска. Будувай и не му мисли!

ЛА Клипърс – Финикс Сънс, 9 април (петък) от 5:00 часа по Diema Sport

Два от главните претенденти от Запад ще се срещнат и на 29 април от 5:00 часа за двойно зрелище. Крис Пол, Девин Букър и Диандре Ейтън са готови за шоу, така че си поръчай пакета Diema xtra.

Бруклин Нетс – ЛА Лейкърс, 11 април (неделя) от 3:30 часа по Diema Sport

Не им стигнаха Дюрант, Ървинг и Хардън на Нетс, ами си взеха също ЛаМаркъс Олдридж и Блейк Грифин. Тази завършена петица обаче трябва да се докаже срещу шампиона. Не пропускай спектакъла по Диема Спорт!

Филаделфия 76-ърс – Бруклин Нетс, 15 април (четвъртък) от 2:00 часа по Diema Sport

Ново огромно изпитание за галактическия Бруклин – среща с един от лидерите на Изток в лицето на Сиксърс. Титанът Джоел Ембийд и Бен Симънс не се плашат от никого.

Филаделфия 76-ърс – ЛА Клипърс, 17 април (събота) от 2:00 часа по Diema Sport

ЛА Лейкърс – Юта Джаз, 17 април (събота) от 23:30 часа по Diema Sport

Два от фаворитите на Запад ще играят също на 20 април (вторник) от 5:00 часа.

Милуоки Бъкс – Финикс Сънс, 20 април (вторник) от 3:00 часа по Diema Sport

Филаделфия 76-ърс – Финикс Сънс, 22 април (четвъртък) от 2:00 часа по Diema Sport

Милуоки Бъкс – Филаделфия 76-ърс, 23 април (петък) от 2:00 часа по Diema Sport

Гигантите от Изтока ще мерят сили и на 24 април (събота) от 22:30 часа.

Бруклин Нетс – Финикс Сънс, 25 април (неделя) от 22:30 часа по Diema Sport

ФОРМУЛА 1 ПО ДИЕМА ЕКСТРА АПРИЛ 2021

Люис Хамилтън започна похода си към осма световна титла с победа в брутален дуел с Макс Верстапен в Бахрейн. След този впечатляващ старт на сезона в календара на Формула 1 през април има едно състезание в календара. Това е Гран При на Емилия-Романя на 16-18.04 на пистата „Имола“, така че проследи всичко около надпреварата. Ще го направиш, ако си вземеш пакета Диема Екстра, разбира се.

ЗА ФИНАЛ

Е, наистина отдавна не се е струпвал толкова много и качествен спорт, колкото в програмата на Диема Спорт април 2021 година. Получи се труд, обемен почти колкото „Братя Карамазови“, а можеше да стигнем и „Война и мир“. На нас обаче това никак не ни тежи, щом графикът ти за месеца пред екрана е готов. Остава само да заявиш още сега пакета Diema xtra от NetSurf и ще си запълниш оптимално времето със спортна телевизия. Суперпредложенията на Диема Спорт и Диема Спорт 2 ще се погрижат за това.