вече можеш да не плащаш за интернет и телевизия в периоди на неползване на услугата

Не плащай интернет и телевизия, когато те няма

Често ли се чудиш защо трябва да си плащаш чинно за телевизия и интернет, когато имаш дълги периоди, без да ги ползваш? Да, знаем, че договорните отношения те принуждават да го правиш под заплахата да те отрежат. И/или да трябва после така и така да вадиш пари под формата на неустойки и глоби.

Как би реагирал обаче, ако ти кажем, че на това дразнещо задължение вече можеш да сложиш край? Че вече ще плащаш точно това, което ползваш като услуга? Ние от NetSurf смятаме, че си прав да искаш това, и точно него ти предлагаме. Прочети следващите редове и ще разбереш по-конкретно как можеш да се възползваш.

УСЛУГА ИЗРЕЖИ / CUT ПО ДОГОВОР ЗА ИНТЕРНЕТ

Проблемът

Представи си, че си подписал двугодишен договор с нас за великанския ни GPON оптичен интернет – свръхзвуков, непрекъсващ и безопасен. Всичко е супер, но трябва да отидеш да работиш в друг град за три месеца. Или пък гаджето те привиква да му даваш опора за последния му семестър в университета в чужбина. Може пък просто да те удари музата и да решиш да станеш отшелник в Балкана лятото с някое стадо крави. Какво правиш тогава?

Решението

NetSurf предвиди заради теб решението на проблема. Щом ползваш срочен абонамент за интернет при нас, ти предоставяме гъвкав ход. Ти можеш без никакви пречки просто да изрежеш определен период от своя договор. Същия този период не го плащаш и, още нещо съществено, не се натрупва след изтичането на първоначалния контракт. Ако договорът ти е 12-месечен, можеш да ползваш тази велика услуга четири (4) пъти. В случай че е 24-месечен пък, ще имаш шест (6) периода, които да изрежеш.

Защо го правим

Такава свобода на действие едва ли ще срещнеш някъде другаде. Ние обаче знаем, че тя е най-ценното за човека и не е правилно да те ограничаваме и таксуваме за нея само защото можем. Нещо повече: личните стремежи на приятелите трябва да бъдат подпомагани.

при пътешествие вече няма да се налага да плащаш интернет чинно

УСЛУГА ПАУЗА ПО ДОГОВОР ЗА ПАКЕТ ОТ ИНТЕРНЕТ И ТЕЛЕВИЗИЯ

Проблемът

Платил си немалко пари за своя пакет от цифрова интерактивна телевизия и оптичен интернет, но се налага да заминеш за известно време. Дали ще е лятото на моренце, дали ще е зимата да покараш в планината, дали ще е на вилата на село… Това са си едни седмици, в които те няма вкъщи (или в офиса), а абонаментният план си тече неумолимо. Като се обърнеш назад, виждаш, че накрая си платил общо за примерно цял месец, който не си ползвал. Как да поправиш това?

Решението

NetSurf и тук измисли справедливия ход, при който никой да не бъде прецакан. Просто използваш услугата Пауза, ако имаш срочен договор на пакетна услуга (интернет + телевизия), и не плащаш конкретния период. Колкото си паузирал като време общо, се измества като автоматично удължаване на абонаментния план. Но забележи: само точно колкото си паузирал. Няма да те опарим с познати практики като да ти продължим контракта дългосрочно или безсрочно, без да си направим труда да те уведомим.

Трябва само да знаеш едно важно нещо по тази услуга. При пакет „Среден” може да се прави една (1) пауза за срока на договора, при пакет „Голям” – две (2), а при пакет „Пълна програма” – три (3).

Защо го правим

Защото знаем, че не е редно да плащаш за нещо, което не ползваш. Освен това при услуга Пауза, за разлика от при Изрежи, посоченият от теб период се прибавя накрая към договора ти. Така е напълно справедливо и за двете страни, нали?

вече може спокойно да караш ваканцията си и да не плащаш телевизия и интернет за периода

УСЛУГА TIMESHIFT / ПРЕВЪРТИ ПО ДОГОВОР

Проблемът

Излиза най-новият епизод от любимия ти сериал или телевизионно шоу. Най-сетне по телевизията ще пуснат така търсения от теб филм. Ще дават Мача на мачовете или велико състезание от Формула 1. И нищо от това после няма да го качат после онлайн или в торент тракерите, а теб точно тогава да вземе да те няма у дома! Вече го няма видеото да си запишеш пропуснатото по телевизията, така че какво може да се направи?

Решението

За щастие NetSurf и тук ти предлага възможност да поправиш злината. Просто разчитай на услугата TimeShift в три варианта. Класическия TimeShift можеш да ползваш в пакет „Среден“ при 30 телевизионни канали, които могат да се връщат до 24 часа назад. За предпочитане е TimeShift 120 при пакети „Голям” и „Пълна програма”. При тях имаш 30 канали с възможност за връщане до цели 120 часа назад! При допълнителната услуга TimeShiftXtra имаш 20 канали, които можеш да връщат до 24 часа назад.

Защо го правим

Отново защото не смятаме за редно да плащаш за нещо, което реално не си ползвал. С TimeShift това просто няма как да се случи. Дал си изкараните с толкова труд пари за топ телевизия и няма начин да изпускаш любимото си съдържание!

ЗА ФИНАЛ

Съгласен ли си, че вече не е нужно да хвърляш на вятъра пари? Планираш ли да отсъстваш известно време, в което не искаш да плащаш за пропуснатата услуга? Ако отговорът и на двата въпроса е „да“, значи този текст те е намерил на точното място в точното време. Само избери своя най-подходящ пакет от интернет и/или телевизия от NetSurf и повече няма да имаш угризения. Ще плащаш единствено и само за точно онова, което получаваш.