Какво да гледаш по Diema Sport през септември 2022?

Чудиш се какво сме ти подготвили през септември? Няма да те държим под напрежение повече. Ще се насладиш на ексклузивни кадри и зрелищни надпревари, благодарение на цифровата интерактивна телевизия на Net Surf. И този месец каналите на Diema Sport ти обещават много двубои от Първа лига, Висша лига и Гран При.

Предложенията от програмата на Diema Sport, Diema Sport 2 и Diema Sport 3 от пакета Diema Xtra те очакват. По този начин няма да изпуснеш нищо вълнуващо, а посещавайки нашия блок ще си винаги информиран за най-важните спортни събития.

Първа лига по Diema Sport 

Локомотив Пловдив – Ботев Пловдив ( 3 септември ) от 20:30 часа по Diema Sport

Черно-белият клуб потвърди, че ще може да разчита на новото попълнение Джовани Маркес за градското дерби срещу Ботев Пловдив от 9-ия кръг на Еfbet Лига. Бразилецът вече има всички необходими документи и ще бъде картотекиран преди срещата с “канарчетата”. Ботев, от своя страна, имат една цел и тя е в края на сезона отборът да запази третата позиция. Вероятно тимът ще изпита трудности, понеже се налага да печелят всеки мач до края, за да постигнат желаното място.

Локомотив София – Левски ( 10 септември ) от 19:45 часа по Diema Sport

Градското дерби, което ще се състои на стадион Локомотив, ще сблъска двата столични тима. Локо София и Левски ще се впуснат в напрегна 90-минутна надпревара. През последния мач, които се проведоха по-рано тази година, Левски надделя над с 2:0, за разлика от черно-белият клуб, който има да догонва. Дали това ще бъде поредния, а именно десети мач в полза на Левски, или гостите, на чело със Станислав Генчев, ще покажат, че могат да задминат сините с три точки и първа победа над тях за последните 8 години. Очаквайте по Diema Sport от 19:45 часа.

Суперкупа на България

 Левски – Лудогорец ( 1 септември ) от 20:00 часа по Diema Sport

Шампионът на България Лудогорец и носителят на Купата на страната – Левски ще се изправят един срещу друг в двубой за Суперкупата на България. Двата тима се ще се срещнат на Националния стадион “Васил Левски” още в началото на месеца. През тази пролет клубовете проведоха няколко битки помежду си, но така и фаворит не бе определен. Отборът на орлите има зад гърба си вече пет титли, но дали ще успее да се добере до шеста? Ще разберем на 1-и септември по Diema Sport. 

Английска лига по Diema Sport 2 

Лестър Сити – Манчестър Юнайтед ( 1 септември ) от 22:00 часа по Diema Sport 2

Още от 1-и септември месецът стартира обещаващо с битка между Лестър и Манчестър Юнайтед. Лисиците изненадващо са на дъното само с една точка на сметката си, а техният конкурент им диша във врата с шест пункта, въпреки лошия старт с две срамни загуби. Мачът от петия кръг на английската Висша лига ще се състои на стадион “Кинг Пауър Стейдиъм и гарантира интересни 90 минути.

През месеца Манчестър Юнайтед има още два сблъсъка, като след краткото време за почивка, още на 4-ти септември ще премери сили срещу Ливърпул. Към средата на месеца той отново ще стъпи на терена, заедно с Лийдс Юнайтед, като феновете на Diema Sport 2 ще могат да се насладят на поредната порция зрелищен футбол.  

Германска Бундеслига по Diema Sport 3

Унион Берлин – Байерн Мюнхен ( 3 септември ) от 16:30 часа по Diema Sport 3

В Бундеслигата Унион стартира новия сезон с победи над Лайпциг, Шалке и Херта в дербито, но завърши с равенство с Майнц. Дойде и редът на шампионът на Германия Байерн Мюнхен да гостува тази събота на отбора в мач от петия кръг на немската Бундеслига. Двата тима са лидери във временното подреждане в шампионата с актив от 10 точки и битката се очаква с голям интерес в Берлин, както и за всички фенове на спорта пред екраните.

По-късно през септември, баварците ще се изправят и пред отборът, заемащ четвърто място във Вечното класиране на Първа Бундеслига, Щутгард, и футболния клуб Лайпциг. На всички фенове им е пределно ясно, че Германската лига е едно от най-интересните футболни събития на Стария континен. Diema Sport се е погрижила да не изпускате и минута от спортните срещи, затова гледайте мачовете и през месец септември.

Рб Лайпциг срещу Борусия Дортмунд ( 10 септември ) от 16:30 часа по Diema Sport 3

Рб Лайпциг приема Борусия Дортмунд в мач от 6-ия кръг на Бундеслигата. Дали жълто-черните ще бъдат изморени от мачa им в груповите фази на Шампионска Лига, който е 4-и дни преди това, или ще бъдат готови за 5-та победа от ранните кръгове на лигата. Едно е сигурно. Отборът на „Red Bull“ ше направи всичко по силите си да се отдели от средните места в класирането да догони челната петица с надежда за Лига Европа, а защо не и Шампионска Лига. 

Лига 1 на Франция по Diema Sport

Нант – Пари Сен Жермен ( 3 септември ) от 22:00 часа по Diema Sport 

Един от отборите, които в последните две години успяват да спечелят някоя друга точка на гърба на Пари Сен Жермен – Нант, приема шампионите на стадиона “Стад де ла Божоар” в едноименния град. Носителите на Купата на Франция за изминалия сезон стартираха колебливо в Лига 1 и след три равенства и една победа, заемат 10-то място в класирането. Звездите на Галтие трябва да внимават с Нант, тъй като в последните срещи между двата тима, получават поне по едно попадение. Грабвайте пуканките и сядайте пред екрана, защото двубоят Нант –  ПСЖ започва в точно 22:00 часа и ще бъде излъчван пряко по Diema Sport.

 УЕФА Лига на нациите

Испания – Швейцария ( 24 септември ) от 21:45 часа по Diema Sport 2

След като записа две равенства през юни, Испания най-накрая стигна и до първата си победа в Лигата на нациите, надделявайки над Швейцария в мач от втория кръг на група А2. Автор на единствения гол бе Пабло Сарабия, който се разписа в 13-тата минута. През септември швейцарците имат възможност този път да отвърнат на удара, въпреки силния конкурент пред себе си. Гледайте вълнуващата развъзка на този и останалите мачове по Diema Sport 2.

Англия – Германия ( 26 септември ) от 21:45 часа по Diema Sport 2

Германия и Англия извъртяха 1:1 в суперсблъсъка от 3-та група на Лига “А” в турнира Лига на нациите. Йонас Хофман даде заслужена преднина за Бундестима, а малко преди края Хари Кейн от дузпа донесе точката за „Трите лъва“. Двата тима изиграха страхотен мач на „Алианц Арена“ в Мюнхен, но не успяха да се победят. Дали отново ще се стигне до равенство? Разберете по Diema Sport 2 от 21:45 ч. на 26-и септември, когато двама тима ще дадат дългоочакваните отговори на своите поддръжници.

Испания – Португалия ( 27 септември ) от 21:45 часа по Diema Sport 2

След като през юли Алваро Мората даде аванс на домакините в 25-ата минута, а непосредствено осем минути преди края на редовното време Рикардо Орта вкара гол, Испания и Португалия не излъчиха победител, завършвайки при равенство в най-интригуващия мач от груповата фаза на Лигата на нациите. На 27-и септември двете държави отново ще имат възможност да покажат чий национал е по-подготвен този път.

Формула 1 по Diema Sport

Състезание за голямата награда на Нидерландия ( 4 септември ) от 16:00 часа по Diema Sport 

Шарл Льоклер спечели третата свободна тренировка преди Гран при на Нидерландия, което ще се проведе в неделя, 4-и септември. Състезатезателят дава високи заявки за победа, показвайки още във втората тренировка най-доброто време.

Формула 1 никога не ни разочарова, тъй като гонките ще се проведат на пистата Зандвоорт, известна още с така наречения завой “Тарзан“, даващ възможности на съперниците за красиви изпреварвания.

Състезание за голямата награда на Италия ( 11 септември ) от 16:00 часа по Diema Sport 3 

За пореден пък надпреварата за купата на Италия ще се проведе на легендарната писта в Монца. Трасето помни едни от най-паметните победи на Хамилтън и Шумахер и се готви отново да бъде записана история върху него. Останете с Diema Sport 3 и гледайте прякото излъчване на един от най-големите турнири на Формула 1

ЗА ФИНАЛ

Мачове от основната схема на турнирите, скоростни надпревари за купата на Италия и Нидерландия и поредна порция звездни футболни събития. Звучи доста примамливо. Байерн все още е фаворит за 11-ти пореден триумф, а Efbet Лигата продължава да изправя един срещу друг българските футболисти. В другия край на Стария континент, Английската Висша лига сблъсква едни от любимите отбори на футболните фенове по цял свят. Септември е изпълнен с много емоции и обрати.

Какво чакаш? Net Surf ти предоставя възможността да проследиш пътя към успеха на отборите и техните кулминационни моменти, затова вземи пакета на Diema Xtra и не изпускай нищо, благодарение на нашата високотехнологична интерактивна телевизия.