Назад

Доведи тъщата

Доведи тъщата

Всеки знае, че услугите и продуктите, които са ни препоръчани от близки и приятели, са най-добрите и надеждните и към тях подхождаме с много повече доверие.

NetSurf e създаден от приятели и до ден днешен екипът ни държи на тези отношения. След като ти си станал наш клиент, знаем, че вече сме си “наши” и с радост ще приветстваме и някой твой приятел – ясно е, че и той ще се впише в кръга.
От нас зависи да си го направим готино.

Ето защо рестартирахме програмата “Доведи приятел”.

Гледай сега как работи: ти си наш клиент и си доволен от нашите услуги.

Що не вземеш да ни препоръчаш тогава на твой съсед, колега или приятел?
За тая работа ще ти направим еднократна отстъпка от месечната ти такса на стойност 25.00 лева. Същата отстъпка ще направим и на този, когото си довел при нас, за да стане наш клиент. Все пак искаме твоите приятели да бъдат и наши приятели.
Е, кажи ни честно – не сме ли готини?

Виж сега и условията на “Доведи приятел”:

  • Всеки наш клиент, който покани свой приятел, познат, роднина или съсед да се включи в мрежата на NetSurf, може да се възползва от програмата “Доведи приятел”.
  • Важното е поканеният да избере един от невероятните ни пакети “Среден”, “Голям” или Пълна програма” и да каже потребителското име на човека, който му е препоръчал нашите услуги. Това е.

А, за малко да забравим: след като вече си станал наш клиент, ти също може да ни препоръчаш на твой съсед, колега или приятел и заедно да се възползвате от условията на “Доведи приятел”.

*Отстъпката се начислява във фактурите на канещия и поканения, издадени в месеца, последващ този, през който поканеният е сключил нов договор за ползване на услуга от портфолиото на NetSurf.
**Програмата “Доведи приятел” не важи за бизнес клиенти.


Сподели


При всякакви въпроси и
запитвания

При всякакви въпроси и запитвания

Обади се на 088 299 1611

Други промоции