Това не е просто компания –
това е семейство
Това не е просто компания – това е семейство

Ела и ние ще ти дадем цялата подкрепа и условия за професионално развитие и успех


“Хората по целия свят харчат много време и енергия за работа. Тя може да бъде източник на идентичност и вдъхновение, но може да бъде и източник на безпокойство и безсилие, затова е важно хората да съзнават важността на своя личен принос. Да помогнем за подобряване на работния живот на хората е едно от нещата, които ние като компания си поставихме за цел.

NetSurf е изградена върху основата на предприемачество, иновации и почтеност, а работещите тук са страстни към нашите клиенти и към постигане на успех заедно. Ние изграждаме силен, разнообразен екип от любопитни, изобретателни и творчески хора, които искат да намерят цел в работата си и да се подкрепят взаимно в процеса. Работим усилено и играем, за да спечелим... в рамките на нормалното работно време. И тогава се прибираме вкъщи, за да пренесем щастието си там.”

С уважение,

Цветомир Цветков,

основател на NetSurf

Цветомир Цветков

Нашите водещи принципи


Ние в NetSurf вярваме в себе си, в екипите си и в решенията, които предлагаме. Искрени сме и с това печелим доверие. Заедно се фокусираме върху общата цел, не се плашим да поемаме отговорност и се гордеем с общите резултати. Съдействаме и помагаме на колегите си в нужда. Внедрената в манталитета ни организираност и утвърденият от годините работа синхрон в екипа значат само едно - не губим ничие време. Действаме и мислим приспособимо и гъвкаво, за да бъдем ефективни. Отнасяме се почтено и етично към служителите, клиентите и обществото. Стремим се да изпреварваме събитията и да сме пионери в своята област.

👪 Отборен дух

🔒 Автентичност

🥇 Ефективност

🏎️ Бързина

❤️ Съпричастие

🌍 Гъвкавост

👪 Отговорност

🔥️ Проактивност

Какво предлагаме на нашите служители


Искаме хората да процъфтяват в Нетсърф; вярваме, че вършите най-добрата си работа, когато се чувствате най-добре. Ето само няколко предимства, които с гордост предоставяме на нашия екип.

  • Въвеждащо и последващи обучения за повишаване на квалификацията
  • Възможност за кариерно развитие в компанията
  • Много добро възнаграждение и бонусна система
  • Ваучери за храна
  • 50% отстъпка от домашните ни услуги – Интернет & TV
  • Отстъпки за пазаруване в партньорската ни мрежа
Нашият екип

Често задавани въпросиНа кариерната ни страница се публикуват и обновяват всички свободни позиции в NetSurf. Към всяка обява за работа има онлайн-форма за кандидатстване. Попълни задължителните полета, прикачи своето CV и преди да изпратиш своята кандидатура се увери, че всички данни са попълнени коректно.


В NetSurf търсим мотивирани хора, които се стремят към постоянно развитие и постигане на високи резултати. Ако се разпознаваш в профил с изисквания на някоя от нашите обяви, кандидатствай смело.


Разбира се. Можеш да си изпратиш CV-то на careers@net-surf.net и кратко мотивационно съобщение. Ще разгледаме кандидатурата ти и ще се свържем с теб.

Всяка позиция има различни критерии по отношение на квалификация, умения и способности. За повече информация разгледай подробно описанието на позицията, за която кандидатстваш.


Щом получим твоята кандидатура, нашите специалистите по подбор на персонал ще я прегледат. Ако си одобрен, ще се свържем с теб, за да продължим към интервютата.


На кариерната ни страница се публикуват и обновяват всички свободни позиции в NetSurf. Към всяка обява за работа има онлайн-форма за кандидатстване. Попълни задължителните полета, прикачи своето CV и преди да изпратиш своята кандидатура се увери, че всички данни са попълнени коректно.