По-спокойни в интернет пространството със Закрилникът!


Закрилникът

Закрилникът

Софтуер, който има за цел да подобри сърфирането ни в интернет, чрез активна филтрация на онлайн трафика и осигуряване на високо ниво на сигурност. Предпазва от: Малвери ( Зловреден софтуер като Троянски коне, Червеи, Rootkit и други.), дигитални измами (Фишинг атаки: това е злонамерен опит за придобиване на чувствителна информация, като лични данни, име, парола и детайли на кредитна/дебитна карта и кражби на лични данни. Спам ( SPAM - е измамна реклама, която обещава предполагаема печалба или изгодни сделки.), Криптомайнинг (Cryptomining - изчислителната мощност на твоето устройство се използва за генериране на цифрова валута (например биткойни). В резултат на това, устройството ти става по-бавно и консумира повече електроенергия).

Закрилникът+

Закрилникът+

Очаквайте скоро.

Често задавани въпросиУслугата не е персонална а част от предоставената ви услуга, и поради тази причина тя не може да се деактивира.


Не е необходимо да инсталираш допълнителен софтуер или приложение. Интернет защита работи през мрежата, като така не пречи на функционалността на твоето устройство.


Услугата те защитава, докато използваш мрежата на Нет-Сърф. В случай, че използваш публични или мобилни мрежи, услугата няма да има възможност да предпази устройството ти от зловредни домейни.


Може да се свържеш с наш сътрудник на телефон 0885 25 0000, съответно страницата ще бъде проверена и ако е безопасна ще бъде разблокирана.