NetSurf Play:
Удобство и забавление в една човешка длан


Гледай любимата си телевизия в реално време и си плащай сметките с един „цък”.

Избор от Пакети

Избор от Пакети

Нашият спектър от пакети - Филмов, Спортен, Златен стандарт и от А до Я, ти позволява да се гмурнеш в морето от телевизионни предавания, филми и спортни събития, чрез премиум канали като HBO, Diema Xtra, MAX Sport. Също така може да грабнеш безплатния код за регистрация в HBO MAX, с който стоенето пред телевизора или телефона не е просто действие, а емоция.

Гледай любимите си предавания онлайн на живо

Гледай любимите си предавания онлайн на живо

Net Surf комбинира удобство и иновативност, позволявайки да гледаш по всяко време нашата богата гама от канали на мобилния си телефон, таблет или лаптоп, навсякъде с теб, независимо къде се намираш.

Контролирай профила си

Контролирай профила си

Чрез приложението на NetSurf ще спестиш време и усилия, като собственоръчно провериш информация за услугата си или пуснеш заявка за повреда. Същевременно, след като си генерираш код от Netsurf Play, с който да се регистрираш във NetSurf Assistant на android устройство, сам ще правиш диагностика на услугата си.

Моят интернет (Настройки)

Моят интернет (Настройки)

NetSurf Play ти позволява да промениш настройките на своя оптичен рутер с лекота.

Плащане

Плащане

Чудиш се колко време ти остава до следващата сметка, как и къде да платиш? Или просто ти е нужна информация за предишна фактура? Можеш да получиш отговорите на тези въпроси бързо и лесно, само с един клик.

Забавлявай се заедно с любимите хора

Забавлявай се заедно с любимите хора

Вече можеш да споделяш цифрово съдържание с приятели. NetSurf Play ти позволява да генерираш допълнителен код, който да регистрираш на друго устройство или да го предоставиш на свой приятел, дори да не е наш клиент, за да се наслаждавате заедно на изобилието от телевизионни програми

Свали NetSurf Play от: