Свободата е нещо лично! Затова програма Свобода от Нет-Сърф е съобразена лично с теб.


Какво е Свободата?

Какво е Свободата?

За Net Surf думата „СВОБОДА“ не е просто клиширана фраза, която се слага на поредния плакат. За нас, да си свободен означава да се “движиш” из съществуващите тарифни планове, включени в твоя ценови диапазон. На нас от Нетсърф ни пука за нуждите на хората, затова решихме да създадем програма Свобода. Със Свобода ще променим играта и ще дадем нов живот на понятието договор и нов смисъл на отношението клиент- оператор. Програмата дава възможност на клиентите ни да преминават към по-ниска или висока тарифа без неустойки, само с едно обаждане на оператор или посещение в офис. Освен това, програмата ти дава възможност да удариш пауза по договора си, когато не използваш услугата, да цъкаш в интернет и гледаш телевизия, дори когато нямаш ток. Звучи страхотно, нали?

За Кого и от Кога

За Кого и от Кога

Идва ред и на най-добрата новина!Програма „Свобода“ ти дава възможност да се включиш, независимо дали си настоящ клиент или тепърва стартиращ.И тъй като приоритет за нас е вашият кеф , "Свобода" не е обикновена еднократна промоция - тя е трайно решение за теб и стартира на 01.07.2023 година, като всеки сключил договор след тази дата, може да се възползва от нея.

 Как да се възползвам?

Как да се възползвам?

Супер лесно, обаждаш ни се! Единственото условие е да си избереш два тарифни плана - един нисък и един по-висок. След това, когато пожелаеш по време на договора от 24 месеца, може да преминаваш от единия към другия тарифен план или в ценовия диапазон между тях. Виж повече на https://netsurf.bg/uslovia-svoboda/

Свали NetSurf Play от: